Svaga streck på Ägglossningstest

I samband med användning av ägglossningstest kan många frågor uppkomma. Ibland är det inte så lätt som tror. Här nere kan du läsa mer om hur man ska tolka svaga streck på ägglossningstest.

Svagt streck Ägglossningstester

Läser man runt på internet hittar man massor av kunder som frågar varför deras ägglossningstest visar svaga streck och vad detta betyder. Anledningen till detta är helt enkelt för att folk inte läser instruktionerna tillräckligt noggrant! Svaga streck på ett ägglossningstest är helt normalt men man måste veta hur man ska tolka det. Ett svagt på ett ägglossningstest är helt enkelt ett negativt resultat. I varje fall om testlinjen är svagare än kontrollinjen. Regeln som gäller för ägglossningstest är att testlinjen måste vara lika stark eller starkare än kontrollinjen för att testet skall anses vara positivt. Titta på nedanstående bild för referens:

Tolka Ägglossningstest

Men för att du ska kunna lita på dina tester måste du köpa av välkända och säkra leverantörer, såsom Graviditetskollen.nu. Graviditetskollen har också information om svaga streck på ägglossningstest.

Vissa hävdar att Ägglossningstest kan användas som Graviditetstest. Svar från AFF kan du läsa här.